Üyelere Özel İndirim x Bugüne Özel İlk Alışverişinizde... Sepette %10 Ekstra İndirim Kod: L21WT1O1 Bakım Ürünlerinde Geçerlidir!
Mesaj 1 Mesaj 2 Mesaj 3
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Ayak Bakımının Kalitesi Adresi Scholl!
23.04.2024

Ayak Bakımının Kalitesi Adresi Scholl!

Her ne kadar cilt bakımımıza önem versek de ayak bakımı da bir o kadar önemlidir. Tüm gün yükümüzü çeken ayaklarımızın bakımını yapmayı kendimize bir alışkanlık haline getirmeliyiz. Tüm gün ayakkabı giydiğimiz için ayak bakımına ve sağlığına önem vermesek de, gerekli bakımlar yapılmadığında ayak sağlığımız olumsuz yönde ilerlemektedir. Bu nedenle bu yazımızda sizlere ayak bakımının en kaliteli adres Scholl ve bize sunduğu ürünlerden bahsedeceğiz.
 
 
 

Scholl Ürünleri

 
 
Ayak bakımının en bilindik ve kaliteli adresi Scholl ayak sağlığını da önemseyerek her geçen gün yeni Scholl ürünlerini ortaya çıkarmaktadır. Sizlere bu ürünlerin içeriklerini anlatacağız.
 
 
 

Scholl Ayak Törpüsü

 
Reklamlarda da sıkça gördüğümüz ayak törpüsü, ayak tabanının ve topukların yumuşaması için ilk adımlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özel geliştirilmiş silindir başlık elmas tanelerinden oluşmaktadır. Ayaklardaki sertlikleri ve kalkan deriyi törpülemesi ile ayaklarda yumuşacık ve pürüzsüz bir doku oluşturmaktadır. Scholl ayak törpüsü özel geliştirilmiş başlığı sayesinde ayakta ulaşılması zor yerlere de ulaşmaktadır.
 
 
 

Scholl Nasır Sökücü

 
Nasırlar hayatımızın en acı veren unsurların biridir. Yürürken canımızı yakar ve bunun yanı sıra kötü bir görüntü oluşturur. Bu nedenle ayağımızdaki nasırlardan canımızı çok acıtmadan kurtulmamız gerekmektedir. Scholl nasır sökücü sizlere nasırlardan kurtulmak ile birlikte daha birçok olumsuz durumlardan kurtulmayı vadetmektedir. Öncelikle hijyenik olması çok önemli bir ayrıntıdır. Bunun yanı sıra topuk vuruklarını önler, kendi kendine yapışır ve topuğun kaymasını azaltarak gevşek ayakkabıların uygunluğunu da sağlamaktadır. 
 
 
 

Scholl Tırnak Mantarı Giderici

 
Scholl markasının ayak sağlığı için bizlere sunduğu bir diğer ürün ise tırnak mantarı gidericidir. Çabucak yayılarak diğer tırnaklara geçen tırnak mantarı ayak sağlığını oldukça kötü etkileyen bir durumdur. Bu nedenle tırnaklarınızda mantar olduğunu anladığınızda anında gerekli tedaviye ve bakıma başlamanız gerekmektedir. Tırnak mantarını gidermek için, öncelikle tırnaklarınızın yüzeyini haftada bir kez olacak şekilde törpülemelisiniz. Kullanım sonrası bu törpüyü atmanız önemli bir ayrıntıdır. Daha sonra Scholl tırnak mantarı giderici olan sıvıyı etkilenen tırnaklarınızın üzerine sürün. Bu şekilde tedaviye 3 hafta devam etmelisiniz. Daha sonrasında tırnak mantarı giderici sıvıyı sorunlu tırnağa 9 ay boyunca ya da tırnak normal rengini alana kadar uygulamalısınız. Verdiğimiz talimatları yerine getirerek Scholl tırnak mantarı giderici ürünü kullanırsanız farkı siz de fark edeceksiniz.
 
 
 
 
 
Sağlıklı Günler Dileriz.
Evdeeczane Ailesi
Blog Son Eklenenler
Rahatlatıcı El Masajı Teknikleri ve Faydaları

Rahatlatıcı El Masajı Teknikleri ve Faydaları

El masajı çok sayıda faydası ile herkesin mutlaka yaptırması gereken masajlardan biri. Masajın ne kadar rahatlatıcı olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek.

Devamını Oku
03.05.2024
Ayak Kokusunu Nasıl Önleyebilirim?

Ayak Kokusunu Nasıl Önleyebilirim?

Ayaklarınıza her zaman için gerekli bakımı yapabilecek olan Scholl ayak bakım ürünleri fiyatlarını evdeeczane.com adresinde bulabilirsiniz

Devamını Oku
23.04.2024
Diyet Yapmak Sağlıklı Mıdır

Diyet Yapmak Sağlıklı Mıdır

Kişi, diyet yapmanın sağlıklı olup olmadığının kararını vermeden önce diyetin gerçekten ne...

Devamını Oku
23.04.2024
Cilt Bakım Ürünlerinin Önemi Nedir?

Cilt Bakım Ürünlerinin Önemi Nedir?

Herkesin cildi farklı bir yapıya sahiptir ve bu yüzden cildimiz için özellikle üretilmiş cilt bakım ürünlerini kullanmak günlük hayatımızda yapacağımız en iyi seçimlerden biridir.

Devamını Oku
23.04.2024
5 Adımda Kolajen Kullanımı

5 Adımda Kolajen Kullanımı

Kolajen; adı çoğunlukla cilt sağlığı ile beraber anılan ve aslında insan vücudu için çok önemli olan yapısal bir proteindir. Vücudunun yapı iskelesinin hammaddesi olarak nitelendirilebilecek...

Devamını Oku
23.04.2024
Zeytinyağının Saça Faydaları

Zeytinyağının Saça Faydaları

Son yıllarda zeytinyağının faydaları uzmanlar tarafından daha sık dile getirilir hale geldi. Zeytinyağı..

Devamını Oku
23.04.2024
Özellikle Erkekler için Üretilen Bakım Ürünleri

Özellikle Erkekler için Üretilen Bakım Ürünleri

Erkek bakım ürünleri erkek kullanıcıların önüne çıkmaktadır. Bu bakım ürünleri çok sayıda ve çeşitli olmakla birlikte bölgeden bölgeye farklılık göstermektedir.

Devamını Oku
23.04.2024
Cilt Bakım Rutininde Gece Kremi

Cilt Bakım Rutininde Gece Kremi

Sağlıklı bir cilde sahip olmak için cilt bakımını belli bir rutine oturtmak oldukça önemlidir. Cildin ihtiyacına uygun nemlendirici krem seçilmeli ve doğru yöntemlerle uygulanmalıdır...

Devamını Oku
23.04.2024
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.